Kalv - Kalvsadel
Var på djuret

KALVSADEL

Sadeln är kalvens ryggrad med både filé och kotlettrad i samma stycke.

Tänk på

Det här är en beställningsvara som räcker till ett större sällskap.

Hur lagar man kalvsadel?

Kalvsadeln är mager, en vanlig rekommendation är att den ska späckas före tillagning. Var framför allt noga med innertemperaturen när du lagar den.

Presentationen blir vackrast om du serverar de trancherade detaljerna på sin plats på den dekorativa ”sadeln”.

Klassikern

Helstekt som den är. Ös då och då det magra köttet med en blandning av smör och olivolja.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Beställ

Mer från Kalv

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp