Kalv - Kalvytterfilé
Var på djuret

KALVYTTERFILÉ

Renputsad kalvytterfilé tillhör det allra möraste köttet som finns på kalv. När du helsteker den här biten i ugn kan du skära upp fina, jämnstora portionsbitar. Du kan även steka den i skivor.

Tänk på

Går även under namnen benfri kotlettrad, utskuren biff och kalvhare. Köp den gärna med kappan på.

Hur lagar man kalvytterfilé?

Du kan steka ytterfilén i tunna skivor som en lyxvariant på schnitzel, men varning för att det magra köttet snabbt blir torrt.

Klassikern

I sällskap med fet tonfisk, sardeller och kapris, Vitello tonnato.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Beställ

Mer från Kalv

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp