Laga äggröra som ett proffs

Äggröra är en tokenkel rätt, men den kräver sin mästare för att bli len och krämig och perfekt. Det här behöver du (som grund, sedan kan du tillsätta nästan vilka kryddor du vill):

  • 2 ägg
  • salt och peppar
  • 1 matsked grädde
  • Smör

Gör så här:

  • Knäck äggen och häll i en bunke. Tillsätt grädde, salt och peppar.
  • Smält matfett i en panna på medelhög värme. Häll i äggröran.
  • Rör om äggröran 1 till 2 minuter så att den inte fastnar i botten.
  • Ta pannan från värmen när äggröran börjar stelna och fortsätt röra tills du har en len och krämig konsistens.
  • Servera genast.
Laga äggröra recept PS
Beställ
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp