Servera ägg som ett proffs

Ägg är både världens enklaste och världens festligaste mat. Ett hårdkokt ägg är stabbig grundföda, men en rinnande gula i ett pocherat ägg är en uppenbarelse. Lite att tänka på när du serverar ägg:

Gult är inte fult

Äggets gula tillför en fantastisk färgklick till nästan vilken rätt som helst. Rå eller tillagad, och med eller utan vitan som sällskap.

Gult är gott

Den fylliga, lena gulan bidrar även med tillfredsställande umami i kombination med en svårslagen munkänsla.

Ägg i alla möjliga former

Få livsmedel kan anta så många former som ägg. Det går att utnyttja för att presentera gamla hederliga rätter med ägg på helt nya sätt. Ägget på tallriken kan kokas, stekas, pocheras, friteras, med mera. Det är, som det brukar heta, bara kockens fantasi som sätter gränser.

Servera ägg PS
Beställ
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev
Dela sida med andra

Tack för din anmälan!

Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

Stäng
Köp