Av: Hans

Kategori: Förrätt Nöt

Nov 14, 2016

Sätt ett betyg
    Skriv ut

    Toast Pelle Janzon

    (5 av 1 röster)

    Ingredienser

    För 4- pers

    250 g oxfilé
    1 finhackad rödlök
    1 knippe gräslök, finhackad
    120 g löjrom
    salt och svartpeppar ur kvarn
    4 ägg

    Instruktioner

    Putsa oxfilén fri från senor. Skär köttet i 4 tunna skivor, banka ut den mellan plastfolie. Eftersom oxfilén är ett så mört kött, var försiktig när du bankar ut det så att det inte går sönder (använd en köttbankare eller baksidan av en kastrull).


    Ta bort översta lagret av plastfilm och vänd upp köttet på fyra tallrikar, klicka över löjrommen, strö över gräslök och rödlök. Salta och peppra över köttet.

    Separera gula och vita, placera äggulan i skalet på toasten.

    Servera med en kall öl!

    Kommentarer

    Tack för din anmälan!

    Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

    Stäng
    Köp