Av: Carolina

Kategori: Varmrätt Nöt

Jun 25, 2014

Sätt ett betyg
    Skriv ut

    Tacopaj utan mjöl LCHF

    (4 av 2 röster)

    Ingredienser

    Pajskal:
    2 dl pofiber
    1 msk fiberhusk
    ½ dl vispgrädde 40%
    ½ tsk bakpulver
    1 st äggula
    75 g smör

    Fyllning:
    200-300 g riven ost
    3 dl crème fraiche paprika & chili
    2 st ägg
    400 g köttfärs 10%
    1 sats tacokrydda
    1 st gul lök
    15 st cocktailtomater
    2 msk smör

    Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna till pajskalet ordentligt. Tryck ut degen i en pajform, med
    ca 25 cm i diameter, ända upp på kanterna. 2. Förgrädda ca 5-10 min i 200 grader.
    3. Stek löken och köttfärsen. Krydda med tacokrydda och 1 dl vatten. 4. Lägg köttfärsen
    i pajskalet, dela tomaterna i två, lägg i dem och strö över osten. 5. Vispa sedan ihop
    stanningen av crème fraiche och ägg och häll över osten. 6. Grädda i ca 15-20
    minuter i 175 grader.

    Kommentarer

    Tack för din anmälan!

    Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

    Stäng
    Köp