Av: SusanneSnäll

Kategori: Varmrätt Nöt

Dec 6, 2014

Sätt ett betyg
    Skriv ut

    Björns gulasch

    (4,67 av 3 röster)

    Ingredienser

    1 kg högrev av bra kvalitet
    1 kg skalade tomater på burk
    2 gula lökar
    4 rejäla paprikor
    Lagerblad
    Spiskummin
    Vitpeppar
    Paprikapulver
    Rött vin
    Salt
    Ev vitlök på slutet

    Instruktioner

    Min svåger Björn gör en grymt god och enkel gulasch som ska koka länge. Under tre timmar är den oätlig.

    Skär högreven i bitar och stek i smör. Skär lök och paprika och lägg i tillsammans med tomaterna, kryddor och vin. Låt koka i ca fem timmar. Servera med créme fraiche och gott bröd.

    Kommentarer

    Tack för din anmälan!

    Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

    Stäng
    Köp