Av: Britta

Kategori: Varmrätt Nöt

Feb 13, 2015

Sätt ett betyg
    Skriv ut

    Smokey burger

    (4,50 av 2 röster)

    Ingredienser

    Fin köttfärs gärna av högrev
    1/4 tsk liquid smoke
    vitlök
    ett ägg
    tabasco
    flingsalt
    svartpeppar
    cheddarost

    Instruktioner

    En god burgare där man hjälper till för att höja den rökiga smaken. Blanda färsen med liquid smoke, riven vitlök, ägg, tabasco, salt och peppar. Forma till burgare och grilla några minuter på varje sida. Lägg på en eller två skivor cheddarost.

    Kommentarer

    Tack för din anmälan!

    Snart kommer du få vårt nyhetsbrev med tips och inspiration direkt från proffsköket. Håll även utkik efter din rabattkod på 25% som kommer i ett separat mejl och som gäller ditt första köp i vår webbutik. Välkommen!

    Stäng
    Köp