PS wokpanna med glaslock899kr
Professional Secrets wokpanna är framställd i lättvikt kolstål, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för den passionerade hemmakocken. Kolstålet är känt för sin förmåga att tåla extremt höga temperaturer, och detta är särskilt viktigt när du wokar. Genom att hetta upp råvarorna snabbt behåller du näringen, krispigheten och fräschören på dina råvaror och resultatet kommer bli enastående.
Du kommer att uppnå oanade resultat oavsett du lagar över öppen eld, en gasspis eller en induktionshäll. Pannan är förbränd så det är bara att köra igång. Specifikationer
Underhåll
Diska din kolstålspanna med enbart hett vatten och diskborste. Om du diskar med diskmedel så kan du behöva förbättra din inbränning. Torka din panna efter du diskat och olja gärna in den före du ställer in den i skåpet/hyllan
|
Kolstålspanna:
|
Belagd panna:
|
Svalare, stadigare, bättre
PS har gjort världens bästa panna ännu bättre: Vårt handtag är lite bredare, lite längre, och har ett unikt fäste som hindrar värmespridning. Därför ligger det stadigare i handen och du kan greppa längst in med stöd av underarmen.
Köp den till dina barnbarn
Stekpannor med beläggning tappar sina non stick-egenskaper efter några år. En välanvänd kolstålspanna blir däremot bättre och bättre med tiden och håller i generationer. Världens hållbaraste panna. Och billigaste.
Från öppen eld till induktion
Kolstål har en överlägsen förmåga att suga upp och behålla värme. PS kolstålspannor är bästa valet för matlagning direkt på glöden eller över öppen eld. Eller i ugnen. Eller på el-, gas-, eller induktionshäll.
Gör ett riskfritt köp
Beställ din panna och känn på den hemma. Om du mot förmodan inte blir nöjd så skickar du enkelt tillbaka den. Ta gärna en titt på Trustpilot och se vad andra säger om oss.
Tre anledningar att inte köpa PS kolstålspanna:
1. Du är inte så intresserad av stekresultatet
Kolstålspannor är för dig som uppskattar att laga god mat på hög nivå och med de bästa redskap som står till buds. Världens bästa stekpanna har oslagbara värme- och stekegenskaper, men kräver lite underhåll och är ganska tung (se nedan). Det finns stekpannor som är mer praktiska – om du är beredd att tumma på stekresultatet.
2. Du vill undvika tyngre lyft
En bra stekpanna ska vara tung. Varför? Därför att värmen – den som ska ge den goda stekytan och tillaga maten – sitter i själva massan. (Du vill att pannan ska hetta upp maten, inte att maten ska kyla ner pannan.) PS unika handtag gör våra kolstålspannor sköna att handskas med, men det finns lättare pannor på marknaden.
3. Du vill absolut diska din stekpanna i diskmaskin
Diskmedel får den naturliga beläggningen på kolstålspannor att försvinna / tork ur. Om det är absolut nödvändigt så kan du tvätta din panna med diskmedel, men då bör du förbättra inbränningen på nytt. En kolstålspanna ska du enbart diska med hett vatten och diskborste.
4. Du har väldigt begränsat av plats i ditt kök
Det viktigaste med en stekpanna är att den ska klara av en hög temperatur. Micke Göransson Kock och matkreatör |