Bästa stekpincetten
Det här redskapet går under många namn och är storleken mindre än villaägarens grilltång, men en stekpincett är minst lika användbar. Principen är densamma: Att förlänga kockens hand så att man enkelt och odramatiskt kan greppa mat som utsätts för hög värme.
En stekpincett med stadigt greppEn bra stekpincett ska klara att greppa både en ärta och en lite tyngre köttbit. Den ska vara stabil samtidigt som den är foglig och kräver liten handstyrka för att ”nypa”.
En extra stabil stekpincettDen aningen utökade bredden i handtaget gör PS stekpincett extra stabil. Smalare pincetter – och framför allt pincetter i plast – har en tendens att saxa sig när du griper hårt om ett tyngre föremål. Det kommer inte att hända med din stekpincett från PS.
Stål kräver stålSamma avsmalnande design som övriga produkter från PS. Tänk på att en stekpincett av stål kan orsaka skador i stekpannor gjorda av mindre hållbara material.
Proffsiga pincett-tips
|
|
Tips & Tricks
Professional Secrets föddes ur en enkel insikt: Vi som är passionerade hemmakockar skulle så gärna vilja kunna allt det där som proffsen kan. Därför gör vi proffsens kunskap och proffsens redskap tillgängliga för alla som älskar att laga mat. Välkommen till Europas största matskola på nätet.
|