Sauteuse - sautépanna
En sauteuse, eller sautépanna, är den franska motsvarigheten till de asiatiska kökens wok. I den här oumbärliga, djupa stekpannan ska maten hoppa – ”sauter” på franska – under kort tid och serveras het. Lock ingår.
Specifikationer
|
Sauteuse - sautépannaSauteusen, eller sautépannan, är oumbärlig i ett proffskök. Den stora hemligheten med sauteuse är att protein ska få en hårdstekt yta utan att torka ut och bli segt. Och att grönsaker ska hinna bli heta utan att tappa spänsten och knaprigheten. Hög värme är ett måste, och där är sautépannan, optimal.
En sauteuse för hemmaköketPS sauteuse har optimal storlek för ett hemmakök. Rostfritt stål tål hårda tag, metallredskap och hög temperatur. Och fungerar utmärkt på alla värmekällor.
En sauteuse med 5 lager stål5 lager – 2 yttre lager rostfritt stål och en kärna av 3 lager aluminium – ger sauteusen bästa möjliga egenskaper: Maximal upptagning och fördelning av värme, värmetolerans och stadga även vid höga temperaturer.
Hur sauterar man?När du köper en sauteuse från Professional Secrets får du en QR-kod som leder till proffsens tips och kunskaper hur du får ut mer ur ditt köksredskap. Några exempel:
|
![]() |
Rätt redskap – rätt kunskap
Professional Secrets föddes ur en enkel insikt: Vi som är passionerade hemmakockar skulle så gärna vilja kunna allt det där som proffsen kan. Därför gör vi proffsens kunskap och proffsens redskap tillgängliga för alla som älskar att laga mat. Välkommen till Europas största matskola på nätet.
|