PS kolstålspanna 20cm 549kr
Världens bästa stekpanna ger ett överlägset stekresultat, tål höga temperaturer, fungerar på alla värmekällor, håller i generationer och blir bara bättre och bättre med tiden.
Specifikationer
Underhåll
Diska din kolstålspanna med enbart hett vatten och diskborste. Om du diskar med diskmedel så krävs att du bränner in den på nytt. Torka din panna efter du diskat.
|
Kolstålspanna:
|
Belagd panna:
|
Svalare, stadigare, bättre
PS har gjort världens bästa panna ännu bättre: Vårt handtag är lite bredare, lite längre, och har ett unikt fäste som hindrar värmespridning. Därför ligger det stadigare i handen och du kan greppa längst in med stöd av underarmen.
Köp den till dina barnbarn
Stekpannor med beläggning tappar sina non stick-egenskaper efter några år. En välanvänd kolstålspanna blir däremot bättre och bättre med tiden och håller i generationer. Världens hållbaraste panna. Och billigaste.
Från öppen eld till induktion
Kolstål har en överlägsen förmåga att suga upp och behålla värme. PS kolstålspannor är bästa valet för matlagning direkt på glöden eller över öppen eld. Eller i ugnen. Eller på el-, gas-, eller induktionshäll.
Gör ett riskfritt köp
Beställ din panna och känn på den hemma. Om du mot förmodan inte blir nöjd så skickar du enkelt tillbaka den. Ta gärna en titt på Trustpilot och se vad andra säger om oss.
Tre anledningar att inte köpa PS kolstålspanna:
1. Du är inte så intresserad av stekresultatet
Kolstålspannor är för dig som uppskattar att laga god mat på hög nivå och med de bästa redskap som står till buds. Världens bästa stekpanna har oslagbara värme- och stekegenskaper, men kräver lite underhåll och är ganska tung (se nedan). Det finns stekpannor som är mer praktiska – om du är beredd att tumma på stekresultatet.
2. Du vill undvika tyngre lyft
En bra stekpanna ska vara tung. Varför? Därför att värmen – den som ska ge den goda stekytan och tillaga maten – sitter i själva massan. (Du vill att pannan ska hetta upp maten, inte att maten ska kyla ner pannan.) PS unika handtag gör våra kolstålspannor sköna att handskas med, men det finns lättare pannor på marknaden.
3. Du vill absolut diska din stekpanna i diskmaskin
Diskmedel får den naturliga beläggningen på kolstålspannor att försvinna. Om det är absolut nödvändigt så kan du tvätta din panna med diskmedel, men då måste den brännas in igen. En kolstålspanna ska du enbart diska med hett vatten och diskborste.
4. Du har väldigt begränsat av plats i ditt kök
Det viktigaste med en stekpanna är att den ska klara av en hög temperatur. Micke Göransson Kock och matkreatör |