Hur mycket kan man produktutveckla en stekspade? Massor, visar det sig. Det är en fråga om material, funktion och en och några skarpa insikter.
En tunn, men inte vass stekspadePS stekspade har skön tyngd i handen, men är samtidigt tunn och smidig med ett ännu tunnare avslut. Den yttersta kanten är något rundad för att undvika att stålet är så vasst att det fastnar eller till och med skrapar bort den skyddande hinnan i en väl använd stålpanna.
En stekspade i stål är det enda rättaEndast rostfritt stål tillåter den här optimala formen och den stilrena designen. Stekspaden blir både böjlig och tålig och relativt lätt. Och snygg.
En stekspade med rätt lutning mot droppPS stekspade är skapt för att vila på kanten på en vanlig stekpanna. Lutningen är perfekt avvägd inåt så att eventuellt fett hamnar i pannan, inte utanför. Handtaget är stadigt, skönt att hålla och tål en hel del värme.
Stektips från proffsen
|
|
En rejäl stekspade ska det vara.
|
|
Tips & Tricks
Professional Secrets föddes ur en enkel insikt: Vi som är passionerade hemmakockar skulle så gärna vilja kunna allt det där som proffsen kan. Därför gör vi proffsens kunskap och proffsens redskap tillgängliga för alla som älskar att laga mat. Välkommen till Europas största matskola på nätet.
|