PS Brödkniv999 kr
Perfekt för större bröd. Ordentlig tyngd och längd för för kraft och stabilitet. Det unika kockgreppet, och återvunnet stål från Sandvik.
Specifikationer
Brödknivens längd: 370 mm Bladets längd: 234 mm Material blad: Sandvik ® SanEdge™ Steel, 56-58 HRC Material handtag: Glasfiber Material fodral: Kanvas Art nr: 1018 Skötselråd
Diska för hand, ej för diskmaskin. Torka därefter noggrannt. Häng gärna upp den i kanvasfodralet som medföljer.
|
PS BrödknivBrödkniven är en mer ”allmän” kniv än kockkniven, som är personlig. För den skull är det inte mindre viktigt att den håller hög kvalitet och fungerar på ett utmärkt sätt i händerna på ett proffs.
Tung och stabil brödknivPS brödkniv är generöst tilltagen. Ordentlig tyngd och ett långt, tandat blad underlättar arbetet med, till exempel, ett levainbröd.
Formen är funktionenDet sköna greppet på brödkniven och det långa, lätt avrundade knivbladet ger en effektiv och skön arbetsrörelse. Snittytan i brödet blir snyggare och jämnare ju mer man ”sågar” och desto mindre man hugger eller pressar.
Vårda din brödknivViktigt att veta: Stålet i en brödkniv är framför allt framtaget för att kunna bli mycket vasst. Våra knivar har hög korrosionsbeständighet, men de kan aldrig göras helt "rostfria". Vårda och torka dina kockknivar med omsorg – som ett proffs.
Knivblad av 85% återvunnet stålPå Professional Secrets vurmar vi för de bästa av råvaror i köket – och dit hör även Sandvikstål som är så långt man kan komma från en slit-och-slängvara. Stålet som formas till kockknivar från Professional Secrets är dessutom återvunnet till ca 85%.
Proffsens knivtipsMed varje produkt från Professional Secrets får du en QR-kod som leder till proffsens tips och kunskaper hur du får ut mer ur ditt köksredskap. Några exempel:
|
![]() |
Tips & Tricks
Professional Secrets föddes ur en enkel insikt: Vi som är passionerade hemmakockar skulle så gärna vilja kunna allt det där som proffsen kan. Därför gör vi proffsens kunskap och proffsens redskap tillgängliga för alla som älskar att laga mat. Välkommen till Europas största matskola på nätet.
|