Ingredienser
Hel fläskkarré Rotfrukter (potatis, kålrot, morot, palsternacka) Salsa: Lök Vitlök Mogna körsbärstomater Chili (mix i detta fall) Olivolja Citron Kiwi, mandarin (tager vad man haver) Rörsocker och honung Syrad getost Instruktioner Smaksatte karrén med vitlök, salt och peppar, grillkryddor, honung, etc. Sedan 17 timmar i ugnen på 65 grader Brände lök och vitlök i olivolja för att få lite rostad smak, blanda i resten av salsans ingredienser och låt koka i 3 timmar Bränn av karrén i 225 grader för att få fin yta precis innan servering Rosta rotfrukterna i ugnen på hög värme Dra isär köttet till trådar och blanda i spadet från ugnsformen. Bygg på höjden med rotfrukter underst, pulled pork på och toppa med mulad getost och salsa på sidan.
0 Kommentarer
Lämna ett svar. |